Inspiratie
Marieke de Vrij

Doordat de Aarde vervuild is, en genezing nodig heeft, worden er uit de kosmos hele hoge trillingsfrequenties naar de Aarde gebracht, om de Aarde als substantie te helpen genezen, zodat de grove energieën van inbreuk, geheeld worden door hoge frequenties van subtiele trillingen, die helend zijn.

Maar als de Aarde die hulp nodig heeft, dan houdt het óók in, dat íédereen, en héél het plantenrijk, en álles wat op die Aarde is, mee aangeraakt wordt door die hoge trillingsfrequentie.

Die hoge trillingsfrequentie maakt dat zaken die onbewust zijn, dus grover van aard, bewust dienen te worden. Doordat die frequentie steeds hoger en hoger wordt, heb je in de toekomst steeds minder onderscheid tussen onderbewustzijn en bovenbewustzijn.

Want door die hoge trillingsfrequentie wordt het onderbewuste open gelegd. Mensen die niet bereidwillig zijn hun onderbewustzijn te verkennen, kunnen op een gegeven ogenblik daardoor helemaal geshockeerd raken, van wat er ineens allemaal boven komt drijven, waar ze geen grip meer op hebben. En dan in de chaos van al die heftigheid van gevoelens, daar geen richting meer aan weten te geven.

Maar mensen die bewust bereid zijn van dag tot dag gewoon te voelen wat er in hen opkomt, en wat het mogelijkerwijs betekent, die blijven in de pas van de ontwikkeling. En dat is dan de pas van ontwikkeling, van het steeds hogere frequentieniveau wat de aarde nodig heeft voor heling, maar wat dus óók de mens aanraakt, en dus ook in principe helend is voor de mens, omdat onderbewust bovenbewust gaat worden.

~Marieke de Vrij

*******

Namasté Margreet

Illustratie Daniel B. Holeman

 

Terug naar MENU